Allerlei

Suiker, kleur en lucht…

10 juni 2017

Welkom op mijn pasgeboren blog !

Ik ben in de blogwereld zo groen als een fris blaadje sla, maar dat zal me niet in de weg staan om eraan te beginnen.

Het hoeft niet gezegd te worden dat de wereld veranderd is en dat er rondom ons veel gebeurt dat we zelf niet in de hand hebben.  Ik moet niet lang nadenken om een opsomming te geven van dingen waaraan ik me erger.  Zoals één van mijn vele inspiratiebronnen vaak zegt: ” La vie ne fait pas de cadeaux, nondedju !”

Maar laat dat nu juist de dingen zijn die je in deze blog niet te lezen zal krijgen…  Na te vaak stilstaan, achteruit kijken, twijfelen, pauzeren en voorzichtige stapjes vooruit is het tijd voor een focus fast forward !

In deze blog zal de focus liggen op alles wat mij blij maakt.  Zowel grote projecten als mini-momentjes…

Ik word enthousiast van creëren.  Van niets iets maken.  Op papier, met naald en draad of in de keuken…

Heel uiteenlopende onderwerpen met één gemeenschappelijke factor: Happiness !

Ik las ergens de quote: “Life is like cotton candy on a rainy day.”

Wie opgroeide met echte, ouderwetse suikerspin zal weten dat het heel delicaat is.  Suikerspin in een pot is niet te vergelijken met de echte.  Het zit vol bewaarmiddelen en is eigenlijk niet veel meer dan een potje ontgoocheling, een mislukte poging om nostalgie op te roepen.

Echte suikerspin bestaat uit suiker, kleur en lucht en het smelt meteen.  Het kan niet bewaard worden of aan de kant gezet.  Het moet meteen beleefd worden, zoals het leven.

En zo was de naam van deze blog geboren.

Love, Cotton Candy

 

 

Only registered users can comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *